Sponsra Hemlösa Och Föräldralösa Barn

Välkommen som sponsor och välgörare till våra barn som hamnat utanför familjeliv och samhället. Vi har även på punktinsatser som familjestärkande verksamhet.
Efter tyfonen "Hayian", i Oktober 2013, så hade vi en stor insats med 2 ton mat och ris och även en del bygghjälp. De flesta hjälpinsatser behövs tyvärr från utländska organisationer. Obeslutsamhet bland politikerna gör att korruptionen frodas och mellan 60 - 70% av medborgarna vill lämna Filippinerna men få har möjligheten. Vi anser att man inte skall behöva lämna sitt hemland för att ha en chans till överlevnad.
Inget är hopplöst men man får inse att det är inte möjligt att hjälpa alla men varje barn som tar skolexamen kan (som ringar på vattnet) göra det bättre för ca 10 andra personer.
När du och/eller ditt företag ger en gåva till vårt projekt bidrar ni till att fler utsatta och föräldralösa barn får en bättre chans i livet och möjligheten att växa upp i en familj. Pengarna går till livsnödvändigheter som mat, medicin, skola, kläder och boende. Nedan så ser du några alternativ som går att välja mellan som privatperson eller företagssponsor av hjälpprojektet och dess barn.

Engångsgåva

- Fritt belopp

Förskole-Fadder

- 1 Förskole/lågstadiebarn: SEK 100/Mån, Hjälp ett barn att kunna gå i grundskola, minimum 12 månader

Fadderskolbarn

- 1 Fadderbarn: SEK 200/Mån, Hjälp ett barn till en dräglig vardag och skolgång.(Minimum 12 månader)

Familjestärkande fadder

- Familjefadder: SEK 100-200/Mån minimum 12 månader och du/ni får uppdatering om familjens framsteg/utveckling

Andra projekt

Fråga och lyssna med oss om vad ni är intresserad av att stödja.

Information

Vi i SFN jobbar alla ideellt med att hjälpa befolkningen i Filippinerna och har bland våra medlemmar personer som har erfarenheter och upplevelser från naturkatastrofer och ett hårt liv därför vill vi främst ge de fattiga, hemlösa och föräldralösa barnen en möjlighet till ett bättre liv.
För mer information om vår hjälpverksamhet kontakta oss på e-mail: contact@swefilnetwork.org eller telefon 0722-79 74 41.
Nedan kan ni se några av de som donerat till våra projekt.

Med vänliga hälsningar:
Jimmy Larland, Ordförande SFN.

Vi tackar alla dessa donatorer för deras engangemang!

Privata Donatorer och Organisationer

Familjen Larland, Familjen Jörenborg, Familjen Timbang, Familjen Ekström, Familjen Schön, Familjen Karlsson, Familjen Sjödin, Familjen Larsson, Familjen Eriksson, Christoffer Jansson, Lasse Johansson, Byrsta Friförsamling (Örebro), Filipino community, Thai community och många andra vars namn vi ej vet

Donerande Företag